FAQ

De duur van een AR Story hangt af van het thema, de moeilijkheidsgraad en je looptempo. Over het algemeen duurt het spel tussen de 1-2 uur, maar dit kan variëren.

Het enige wat je nodig hebt om het spel te spelen is een smartphone met de bijbehorende app geïnstalleerd en een goede internetverbinding.

Je kunt een AR-story spelen met 1 tot 4 personen. Als je met meer dan 4 personen bent, raden we aan om het spel in twee groepen te spelen. Dit komt omdat de AR-objecten minder zichtbaar zijn als je met veel mensen naar een klein scherm kijkt. Je kunt ook overwegen om een tablet te gebruiken.

Nee, dat is helaas niet mogelijk. Het spel heeft vaste startpunten die je moet volgen om het spel te kunnen spelen. Deze startpunten zijn vooraf bekend en je kunt ze gemakkelijk vinden voordat je begint met spelen. Het is belangrijk om te onthouden dat deze startpunten zorgvuldig zijn gekozen om een optimale spelervaring te bieden. Ze zijn vaak strategisch gelegen op interessante en historische locaties die passen bij het thema van het spel.

We hebben een variatie aan Stories en thema's. Sommige story's zijn geschikter om samen met kinderen te spelen dan anderen. Kijk voor meer informatie over de geschiktheid van een story voor kinderen op onze website.

Als je tijdens het spel vastloopt of vragen hebt, kun je altijd contact opnemen met ons voor hulp en ondersteuning. We staan klaar om je te helpen!