Hoe werkt het?

Hoe het werk

Het spelen van een Fronti AR Story is een unieke ervaring waarbij je op een interactieve manier een verhaal beleeft tijdens het wandelen. Om het spel te kunnen spelen zijn er een aantal stappen die je moet doorlopen. Hieronder leggen we uit wat je kunt verwachten en welke stappen je moet volgen om het AR-wandelverhaal te kunnen spelen.

 • Kies een AR Story Stap 1

  Op onze website kun je verschillende AR-wandelverhalen vinden die je kunt kopen. Kies het verhaal dat je het meest aanspreekt en voeg het toe aan je winkelwagen. Volg de stappen om je aankoop te voltooien.

 • Download de Fronti-App Stap 2

  Zodra je de story hebt gekocht, kun je de Fronti-app downloaden en installeren. Deze app is nodig om de story te kunnen spelen. De app is beschikbaar in de Apple App Store en Google Play Store.

 • Log in Stap 3

  Om het verhaal te kunnen spelen, moet je inloggen op de Fronti-app met de account waarmee je het verhaal hebt gekocht. Dit is belangrijk, want zo kunnen we ervoor zorgen dat je toegang hebt tot het juiste verhaal.

 • Klaar voor de start? Stap 4

  Elke AR Story begint op een specifieke locatie. Zodra je bent ingelogd op de Fronti-app, kun je de kaart gebruiken om het startpunt te vinden. Volg de route naar het startpunt en zorg ervoor dat je GPS is ingeschakeld.

 • Have fun! Stap 5

  Veel plezier! Zodra je het startpunt hebt bereikt, kun je beginnen met het spelen van het AR-wandelverhaal. Tijdens de wandeling zal de app je verschillende uitdagingen en puzzels geven, die je moet oplossen om het verhaal voort te zetten. Vergeet niet om goed om je heen te kijken, want er zijn verborgen aanwijzingen en verrassingen te vinden langs de route!

 • Wat vond je er van? Stap 6

  We vinden het altijd fijn om feedback te ontvangen over onze Stories, zodat we onze verhalen nog beter kunnen maken en nog meer mensen kunnen laten genieten van onze stories. Laat ons weten wat je ervan vond door een beoordeling achter te laten in de app store of door contact met ons op te nemen via onze website. Jouw feedback helpt ons om onze verhalen te verbeteren en nog meer mensen te laten genieten van deze unieke ervaring.

We hopen dat je veel plezier beleeft aan het spelen van onze stories! Mocht je vooraf of tijdens het spelen vragen hebben of opmerkingen willen delen, dan horen we het graag. Je kunt contact met ons opnemen via e-mail of telefoon en we zullen ons best doen om je zo snel mogelijk te antwoorden. Dus aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen of opmerkingen hebt!